• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

De ongeslagen status is verdwenen na de sof van zondag. Tijd om de rug te rechten en vol voor de overwinning te gaan. Rob van der Ven beschouwt zoals altijd weer voor.


Rob; “De eerste nederlaag van het seizoen tegen nummer laatst Venhorst was uiteraard een flinke teleurstelling afgelopen zondag.

“Hard werken verslaat talent als talent niet hard genoeg werkt”


Niet dat er geen inzet was, maar als je niet scherp genoeg bent en minder energie brengt dan de tegenstander dan kan je van iedereen verliezen.
We waren vanaf de eerste minuut slordig in de passing en veel tweede ballen waren voor Venhorst dat zeer gedisciplineerd speelde en bereid was vele vuile meters te maken.
Iets dat bij ons deze keer ontbrak. Hierdoor dwing je het geluk dat je dan nodig hebt ook niet af. Daarnaast hebben we wel wat mogelijkheden gehad, maar hebben we nauwelijks uitgespeelde kansen gecreëerd.
Waar we tegen EVVC nog gelukkig weg kwamen, was dat nu niet het geval en dat was niet eens onterecht.

Dure verliespunten zeggen ze dan en dat is absoluut een feit. Helaas horen ook dit soort wedstrijden erbij. Voornaamste is dat we er wel van iets van leren.
Afgelopen dinsdag hebben we de koppen bij elkaar gestoken en de laatste wedstrijden besproken. We zijn als team weer even op scherp gezet en dat was tijdens de aansluitende training direct te merken.
Dit geeft vertrouwen richting zondag als de koploper op bezoek komt. Een mooie uitdaging om te laten zien dat we de wedstrijden tegen EVVC en Venhorst achter ons gelaten hebben.
Er zijn hier en daar nog wat pijntjes, maar zoals het er nu naar uitziet kunnen we zondag compleet aantreden.

Corik_Megens.jpg

(Corik megens op snelheid tegen Real Lunet. Slaat de topscoorder van DAW weer toe zondag? foto Marja Megens)

Het prachtige weer houd nog stand, een zonnetje, kortom ideaal voetbalweer. Scheidsrechter is de hr. van der Heyden. Aanvang wedstrijd 14.30. namens spelers en begeleiding tot zondag.