• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Er zijn van die tegenstanders waar je het altijd lastig tegen hebt, Vianen Vooruit is er zo één voor DAW verteld ons de historie.Niet dat we er nooit wonnen maar gemakkelijk is het er nooit. Ook deze editie zal DAW er weer de handen vol aan hebben. Trainer Rob van der Ven blikt vooruit.

Rob,"Ondanks de nederlaag kijken we toch met een redelijk gevoel terug op afgelopen zondag.
Het verschil met de week daarvoor was enorm. Er was volop strijd en beleving en we hebben het kampioenskandidaat nummer 1 tot de laatste minuut erg lastig gemaakt.Een gelijkspel zou niet onverdiend zijn geweest. We hebben in de tweede helft met opportunistisch spel enkele mogelijkheden gehad, maar vergeten onszelf uiteindelijk te belonen.

Hopelijk is er nu het besef dat we iedere week opnieuw met deze energie het veld op moeten stappen.Als we dat als team op kunnen brengen dan gaan we ons publiek nog een aantal mooie wedstrijden laten zien. Te beginnen komende zondag tegen Vianen Vooruit waarbij strijd sowieso vanzelfsprekend is.Helaas zonder Roel, vanwege een schorsing van twee wedstrijden, maar ook zonder Noah die afgelopen dinsdag een blessure heeft opgelopen tijdens de training. Enorm balen dat beide aanvallers er niet bij kunnen zijn, vooral ook omdat zij zorgen voor diepte en snelheid, waardoor anderen wat meer ruimte krijgen en je je tegenstander dwingt tot keuzes. Of dat Robbert weer aan kan sluiten is nog even de vraag, maar zoals vaker gezegd, kunnen we beschikken over een brede groep en zullen er weer andere spelers op moeten staan.

Scheidsrechter deze middag is de hr Panjoel aanvang wedstrijd om 14.30 namens spelers en begeleiding tot zondag.

Om mee te doen om de bovenste plaatsen zal er gewonnen moeten worden er is nog veel te spelen en er is al veel gebeurd. Afgelopen zondag scoorde spits Corik Megens zijn 10e en 11e doelpint van het seizoen. Hieronder de complete lijst van het seizoen tot nu toe.

doelpunten     assist  
         
Corik Megens 11   Freek van Boekel 4
Noah van Deijne 7   Jacco van der Heijden 4
Mark Megens 5   Robyen van der Heijden 2
Jacco van der Heijden 3   Siem van Merwijk 1
Bart Vos 2   Hidde van der Heijden 1
Roel Janssen 1   Jaap Maathuis 1
Siem van Merwijk 1   Robbert Knipping 1
ED 1   Corik Megens 1
      Roel Janssen

1