• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Het zou een mooie binnenkomer zijn op de voorjaarskermis in de DAW kantine! Bij verlies van SVSSS vanavond donderdag 7 april tegen Olympia'18 of verlies zondag tegen Volkel, en DAW wint van Emplina zondag as. dan pakt DAW de 2e periode. Dit zou een unicum zijn in de historie van DAW Schaijk. Eerst zelf maar eens winnen zal trainer Rob van der Ven denken, en gelijk heeft ie!

2e periode wedstrijden punten doelsaldo
Volharding 8 16 8
DAW Schaijk 8 16 5
SVSSS 7 15 8
Emplina 8 13 5

Periode 2 gaat over negen duels, Volharding winnaar van de 1e periode doet niet meer mee. Emplina heeft nog een kleine kans. DAW Schaijk is afhankelijk van SVSSS, als het zelf wint natuurlijk.

Trainer Rob van der Ven over zondag:

Rob; "Na twee nederlagen was het natuurlijk prettig dat we de lastige uitwedstrijd bij Vianen gewonnen hebben. Drie doelpunten in vier minuten, dat maak je waarschijnlijk nooit meer mee. De verrassende uitslagen op de andere velden zorgden er zelfs voor dat we goede zaken hebben gedaan in de stand.  Voorafgaand aan het seizoen hebben we als doelstelling een klassering bij de eerste vijf uitgesproken.   Wat dat betreft zijn we op de goede weg, maar nu we na zestien wedstrijden nog steeds bovenin meedraaien, gaan we er de komende tien wedstrijden ook alles aan doen om hier te blijven. Eventuele deelname aan de nacompetitie zou voor DAW een unicum zijn, maar voor nu kijken we niet verder dan de eerstvolgende wedstrijd. Te beginnen komende zondag tegen Emplina. Een fysiek sterke tegenstander met veel ervaring achterin en talent met snelheid in de voorhoede. Beide teams zullen wederom aan elkaar gewaagd zijn. Een mooie uitdaging om als collectief te laten zien dat we tot het eind van het seizoen mee willen blijven doen. 

Helaas wederom zonder Noah, Roel en Robbert, maar zoals zondag al is gebleken, zullen er ook in deze wedstrijd weer andere spelers op staan".

Zoals gezegd de voorjaarskermis zondag as. in de kantine, knijnen, kiepen, niet één niet twee maar twentig frikandellen!! komt dat zien, het rad begint om 13.00 uur te draaien.

DAW Schaijk start gewoon om 14.30 uur. Scheidsrechter deze middag is de hr Verhaag. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

donderdag 7-4  
SVSSS Olympia'18
   
zondag 10-4  
   
CHC Prinses Irene
DAW Schaijk Emplina
EVVC Vianen Vooruit
Venhorst Heeswijk
Helvoirt Volharding
Volkel SVSSS
Olympia'18 Real Lunet