DAW heeft uit bij SVSSS met 4-1 verloren. De thuisploeg was simpelweg vandaag de betere. De ruststand van 1-0 werd na rust vakkundig naar 4-0 gecounterd, in blessuretijd mocht DAW de eretreffer maken.

In het eerste kwartier al drie kansen voor de thuisploeg de laatste een goede redding van Rick van Aalst op het schot van uitblinker Ramon Dekkers. Na een dik kwartier een makkelijk gegeven strafschop, van dichtbij krijgt Mark Megens de bal op de arm. Ramon Dekkers kent geen genade strak tegen de touwen de 1-0. DAW krijgt de kans op de gelijkmaker twee minuten later , schot Jacco van der Heijden, Roel kan de rebound niet tot doelpunt promoveren. Een minuut later een schot van Corik Megens, doelman tikt de bal uit de verre hoek. In de laatste minuut van de eerste helft de! kans op de gelijkmaker. Corik Megens laat de bal vallen op Jacco van der Heijden, Jacco zet Roel Janssen vrij voor de doelman, Roel, te gehaast, schiet de bal in vrije positie over het doel. Rust 1-0.

Na de pauze is de wedstrijd snel gespeeld. Stefan Dekkers vind in de counter, broer Ramon op de zestien. Prachtig schot met links hoog in het doel 2-0. Vijf minuten later, wedstrijd gespeeld, Stefan Dekkers trekt vanaf rechts naar binnen, linkerbeen in de verre hoek, Rick van Aalst wederom kansloos. Vijf minuten voor tijd mag Puck van Casteren zijn debuut maken, koud in het veld wordt hij gepasseerd door Lars Cornelissen de voorzet wordt binnengetikt 4-0. In blessuretijd kopt Siem van Merwijk door naar Robyen van der Heijden, Robyen besluit met een harde lage schuiver de eretreffer te maken, eindstand 4-1.

Snel vergeten, zondag wacht in Volkel de plaatselijke, winst is noodzaak voor de belangrijke derde plek die bijna zeker recht geeft op de nacompetitie.