DAW won van laagvlieger EVVC met 3-1. Het was een verdiende overwinning, DAW speelde geen grootste wedstrijd, toch ruim voldoende om het gehavende EVVC te verslaan.

De eerste kans van de wedstrijd is na een half uur, Freek van Boekel vanaf links een voorzet richting 2e paal, Mark Megens kopt op de kruising, Hidde van der Heiden in de rebound over het doel. Vijf minuten later Jacco van der Heijden legt terug op Mark Megens de bal gaat voorlangs. Aan de andere zijde de eerste kans voor EVVC Tom van Griensven met de voorzet, Falko van der Rijt kopt binnen 0-1. Net voor rust de gelijkmaker. Niels de Groot met de voorzet, Mark Megens controleert prachtig en schiet snoeihard de bal laag tegen de touwen rust 1-1.

(Mark Megens met de gelijkmaker assist Niels de Groot foto Marja Megens)

Na een uur de voorsprong, goede hoekschop Jacco van de Heijden, mooie kopbal Corik Megens, diagonaal hoog in het doel 2-1. DAW krijgt kansen op de 3-1, EVVC is niet gevaarlijk. Drie minuten voor het einde Bart Vos zet de bal voor het doel, Jacco van der Heijden met de kopbal, knappe redding doelman Dilan Heurkens, Roel Janssen pikt de bal op, heeft het overzicht en zet laag voor, Jacco van der Heijden kan simpel de wedstrijd in het slot gooien 3-1. Nog een laatste speldenprik van EVVC Jorg van Schaijk ziet zijn vrije trap een meter naast gaan eindstand 3-1.

DAW doet goede zaken op de ranglijst concurrent Emplina verloor van koploper Volharding, volgende week directe concurrent CHC uit Den Bosch, koploper uit de derde periode zal erop gebrand zijn om de zure nederlaag in Schaijk weg te poetsen. Weer een spektakelstuk? We gaan het zien.