Om 14.00 uur beginnen we al, uit tegen de Concordia Hertogstad Combinatie. Thuis was het een waar spektakelstuk. Een van de mooiste wedstrijden van DAW, kan DAW weer driepunten pakken? CHC gaat met drie overwinningen soeverein aan de leiding in de derde periode. DAW heeft nummer 2 van de competitie SVSSS weer in het vizier. De ploeg uit Udenhout speelt een moeilijke thuiswedstrijd tegen Emplina. Emplina is weer een concurrent van DAW. Kortom weer een spannende zondag. Rob van der Ven heeft weer meer keuzes zo zagen we zondag.

Rob; “De wedstrijd tegen EVVC was het begin van een mooie reeks wedstrijden de komende weken. Ondanks dat het in de eerste helft van beide kanten erg rommelig was, hebben we de overwinning in de tweede helft verdiend naar ons toe getrokken. Uiteindelijk is dat waar het om draait, zeker in deze fase waarin we graag tot het eind mee willen blijven doen voor een plek in de nacompetitie. Komende zondag de lastige uitwedstrijd bij CHC. Zij wonnen de laatste drie wedstrijden en zitten in een goede flow. De kans is groot dat zij de derde periode zullen winnen. Wij zullen zelf zo hoog mogelijk moeten eindigen om vanuit de stand een periode over te kunnen nemen. Dat is voor later, op dit moment telt alleen de eerstvolgende wedstrijd. De 4-3 thuisoverwinning op CHC in februari was voor ons de meest spectaculaire wedstrijd van het seizoen. Degene die deze hebben gezien, zullen die wedstrijd niet snel meer vergeten. Ben erg benieuwd of dat we in deze fase met helaas veel afwezigen eenzelfde tegenstand kunnen bieden. Wie er wel kunnen starten is nog even de vraag, maar het zal sowieso zaak zijn om de aanvallers (Meeuwsen, Hassan en Hadouir) af te stoppen. Dat zal een hele opgave worden, maar als we dit als collectief gaan doen dan is er wederom van alles mogelijk".

LET OP! Wedstrijd start om 14.00 uur scheidsrechter is de hr Francisca. Namens spelers en begeleiding tot zondag.