• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Nog drie wedstrijden deze competitie alle drie winnen dat zal het doel zijn dan nog zijn we afhankelijk van Emplina. Eerst maar eens helvoirt thuis Rob van der Ven aan het woord;

Rob,”Na de gelukkige overwinning op Olympia’18 op donderdag, afgelopen dinsdag een wat ongelukkige nederlaag uit bij Real Lunet. Een open wedstrijd waarin beide teams misschien wel zeven goede kansen hebben gecreëerd. Uiteindelijk gaat het in het voetbal om het maken van doelpunten en dat is wat er dinsdag ontbrak. Met fases was ons veldspel heel behoorlijk, maar zijn we soms ook erg slordig geweest in de passing en geven we de doelpunten veel te gemakkelijk weg. Als je dan zelf niet meer scoort uit zeven kansen dan wordt het lastig. Iedereen heeft zijn stinkende best gedaan, maar op dit moment is het gewoon niet goed genoeg. We weten dat we momenteel een aantal belangrijke spelers moeten missen, maar ook dat hoort erbij. Uiteindelijk staan we na 23 wedstrijden op 40 punten en doen we nog steeds mee, maar zijn we wel afhankelijk van Emplina dat een beter doelsaldo heeft. Dit laatste haalt wellicht net dat beetje druk weg, waardoor we wat vrijer kunnen gaan voetballen en ons publiek hopelijk nog een aantal mooie wedstrijden en doelpunten kunnen laten zien.  Of er dan uiteindelijk nog wat meer inzit, zien we dan wel weer. Eerst maar eens gewoon lekker gaan voetballen, te beginnen komende zondag tegen Helvoirt”. 

Scheidsrechter deze middag is de hr Gerard Briene uit Ingen. Aanvang 14.30 zal de scheidsrechter willen beginnen. Ter info de doelpuntenmakers en assist van dit seizoen. Is Corik Megens weer fit?

Programma

22-5

 
     

DAW

Helvoirt

 

Venhorst

Prinses Irene

 

Emplina

Heeswijk

 

SVSSS

Real lunet

 

Volharding

Vianen Vooruit

 

EVVC

CHC

 

Volkel

Olympia'18

 
     

doelpunten competitie

 

Assist

 
       

Corik Megens

14

Freek van Boekel

5

Noah van Deijne

7

Jacco van der Heijden

5

Mark Megens

7

Bart Vos

4

Jacco van der Heijden

5

Siem van Merwijk

4

Bart Vos

5

Robyen van der Heijden

2

Roel Janssen

1

Niels de Groot

2

Siem van Merwijk

1

Roel Janssen

2

Mike van de Ven

1

Hidde van der Heijden

1

Robyen van der Heijden

1

Jaap Maathuis

1

Huib van Merwijk

1

Robbert Knipping

1

ED

1

Corik Megens

1

   

Noah van Deijne

1