• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Dat zou zomaar eens kunnen, nacompetitie is nog steeds mogelijk. Toch hebben we dit niet meer in eigen hand, er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal moet je maar denken zelf winnen en hopen op een misstap van Emplina. Emplina speelt thuis tegen Helvoirt, enig hoop bied dit wel, thuis won Helvoirt met 2-1. DAW Schaijk thuis tegen Heeswijk, winnen zou het seizoen nog wat meer glans geven vind ook trainer Rob van der Ven.

Rob; “Komende zondag de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen waarin we de doelstelling hadden om bij de eerste vijf te eindigen. Daarnaast wilden we graag zo lang mogelijk mee blijven doen. Destijds werd dit door velen als erg ambitieus gezien, maar gelukkig is gebleken dat we wel degelijk met de bovenste teams mee konden draaien. Terugkijkend kunnen we dan ook niet anders dan tevreden zijn, maar heerst er toch ook het gevoel dat er meer in had gezeten. Een mindere fase in combinatie met blessures en schorsingen zorgden helaas voor een aantal teleurstellende resultaten. De bovenste drie waren over de gehele competitie wellicht een maatje te groot, maar deelname aan de nacompetitie had een mooi toetje kunnen zijn. Dat kan nog steeds, maar die kans is wel heel erg klein. De verwachting is niet dat Emplina thuis tegen Helvoirt punten zal verspelen. Maar wie weet... Zelf zullen we er alles aan doen om ook de laatste wedstrijd van de competitie tegen Heeswijk te winnen.  Niet alleen om het seizoen met een goed gevoel af te sluiten, maar zeker ook om Robbert en Niels het afscheid te geven dat ze verdienen. Iedereen weet wat deze twee geweldige spelers voor DAW 1 hebben betekend en daar zal de komende tijd dan ook uitgebreid aandacht aan worden besteed. Komende zondag kunnen we beschikken over dezelfde groep als tegen Prinses Irene. Dat betekent dat Hidde, Robyen en Corik er niet bij zullen zijn. Ook zonder deze drie spelers hebben we in de laatste twee wedstrijden acht keer weten te scoren. Ik ben benieuwd of dat we onze supporters nog een mooie wedstrijd kunnen bieden. Op basis van de uitwedstrijd (3-3) zou je zeggen van wel.

Maandag as. de laatste wedstrijd de laatste Niels en Robbert? Hopelijk niet, mooi zou het zijn om ze een grootst afscheid te geven. Scheidsrechter deze middag is de hr van der Heyden. bloedstollend spannend is het onderin wie degradeert er rechtstreeks? Mooi om te volgen. Namens spelers en begeleiding tot maandag.

stand    
Volharding 25-61 Kampioen
SVSSS 25-52  
CHC 25-48  
Emplina 25-46 +21
DAW Schaijk 25-46 +15
Heeswijk 25-33  
Olympia'18 25-32  
Prinses Irene 25-30  
Helvoirt 25-29  
Volkel 25-29  
Real lunet 25-25  
EVVC 25-20  
Vianen Vooruit 25-19  
Venhorst 25-19  
     
programma 6-6  
     
DAW Heeswijk  
Emplina Helvoirt  
EVVC Olympia'18  
Venhorst CHC  
Volkel Real Lunet  
Volharding Prinses Irene  
SVSSS Vianen Vooruit