• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

De eerste bekerwedstrijd van het  nieuwe seizoen zit erop. Uit bij TOP Oss werd er met 3-3 gelijkgespeeld. DAW had meer en betere kansen, TOP was uiterst efficiĆ«nt. 

Al in het begin een moment van onoplettendheid in de DAW defensie, met het hoofd scoort  Wouter Boons 1-0. DAW heeft gaandeweg het betere veldspel en de betere kansen in het eerste bedrijf. Echter vrij voor de doelman  komen Marc van Heesch en Jacco van der Heijden niet tot scoren. Laatstgenoemde treft met een vrije trap ook nog de buitenkant van de paal. Rust 1-0

 

Na de pauze hetzelfde spelbeeld. DAW valt naar hartelust aan, na een dik uur de verdiende gelijkmaker. Voorzet Siem van Merwijk, bij de eerste paal kopt Hidde van der Heijden de gelijkmaker op de borden. Wissel bij DAW, Bram van der Heijden valt in om zijn officiĆ«le debuut te maken in de hoofdmacht van DAWSchaijk. De A junior laat zich direct gelden, pass op  Corik Megens, die vervolgens Roel Janssen bedient, Roel legt onbaatzuchtig af op Jacco van der Heijden, die eenvoudig afrondt 1-2. Lang kan DAW niet genieten van de voorsprong Udenaar Knut van den Heuvel zet goed door en schiet diagonaal de gelijkmaker binnen. Direct erna de onverwachte voorsprong voor de thuisploeg met een prachtige uithaal schiet Wouter Boons de 3-2 binnen. DAW geeft zich niet gewonnen, Roel Janssen maakt zich in tweede instantie prachtig vrij en vind Bram van der Heijden, de debutant vind het net en maakt de verdiende gelijkmaker.  Eindstand 3-3.

Volgende week bekerwedstrijd 2 thuis tegen Berghem Sport aanvang 14.30