In een aantrekkelijk duel speelde DAW en Berghem Sport gelijk. Beide doelpunten vielen voor rust. DAW had een licht overwicht en speelde bij vlagen aantrekkelijk voetbal.

De eerste kansen zijn voor DAW, Marc van Heesch en Jacco van der Heijden schieten over het doel. in de tiende minuut is het wel raak. Afvallende bal van Jacco van der Heijden de strakke volley van Marc van Heesch is doeltreffend. 1-0. Vijf minuten later, Davy van Leur steekt de bal op Stijn Roefs, snelle voetbeweging, de bal is in de touwen 1-1. Zowel DAW als Berghem Sport krijgen nog kansen maar scoren doen ze niet meer in het eerste bedrijf. Rust 1-1.

In de tweede minuut actie Roel Janssen, legt af op Marc van Heesch helaas geen succes. Tien minuten voor tijd Bart Vos op Freek van Boekel, de verwoestende strakke uithaal gaat naast het doel. Vijf minuten voor tijd, Robyen van der Heijden combineert door het midden, schot blijft onder de doelman liggen, eindstand 1-1.

Volgende week vooralsnog de laatste bekerwedstrijd dit seizoen, Prinses Irene komt op bezoek. aanvang 14.30.