• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Door een mooie 4-0 overwinning op Prinses Irene is DAW van de partij in de volgende bekerronde. In het het seizoen 2018-19 was dit voor het laatst.

In de 10e minuut krijgt Bart Vos een enorme kopkans, na een voorzet van Jacco van der Heijden, via de stuit gaat de bal over het doel. Na een kwart wedstrijd de 1-0 Aanval over de rechterkant via Robyen van der Heijden, Siem van Merwijk en Roel Janssen, laatstgenoemde, een één twee met Bart Vos, Roel schuift de bal beheerst tegen het net. Acht minuten voor rust de 2-0 Siem van Merwijk met de hoekschop, keeper stompt de bal weg, voor de voeten van Freek van Boekel, van buiten de zestien in de hoek, doelpunt. Vijf minuten voor de pauze heeft Jacco van der Heijden de 3-0 op de schoen, Freek heeft Jacco diep gestuurd, omspeelt de doelman en schuift het `vijfje`in de voeten van een verdediger. Rust 2-0.

Na een klein uur Robyen van der Heijden aan de rechterkant, scherpe voorzet die fortuinlijk in het doel valt. 3-0. Driekwart wedstrijd, schietkans Tim van der Heijden de bal gaat hoog over het doel van Rick van Aalst. Vijf minuten voor tijd gevaarlijke vrije trap van Tim van de Brand, DAW houd de nul. In de laatse minuut nog de 4-0. Bal belandt in de zestien, Marc van Heesch bedient Corik Megens die doeltreffend afrondt.

 

Zondag as. begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Heeswijk. In de loop van de week de voorbeschouwing op dat duel.