• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

 

Trainer Rob van der Ven zal er deze week zeker op zijn teruggekomen, de valse start in Heeswijk. Meer energie in de wedstrijd stoppen en de tegenstander het gevoel geven dat er niks te halen valt op sportpark d’n Heuvel. Allemaal clichés, we weten het maar oh, zo waar. Mooi affiche tegen een mooie dorpsclub. Vermeldingswaardig is dat Ad Brouwers onze erevoorzitter die dit jaar overleed in Beek en Donk geboren is en bij Sparta'25 voetballde. Sparta’25 werd 50 jaar geleden algeheel amateurkampioen van Nederland. Prachtige oude beelden zijn te vinden op hun website. Naar het schijnt heeft Sparta’25 een voetballende ploeg, garant voor een mooie wedstrijd? We gaan het zien zondag. Trainer Rob van der Ven beschouwt voor.

Rob; “Afgelopen zondag een terechte nederlaag tegen een fel en goed georganiseerd Heeswijk. Zo zie je maar dat een goede voorbereiding geen enkele garantie geeft.  We hebben in balbezit te weinig gebracht en waren minder scherp dan de tegenstander. Daarnaast hadden we veel moeite met de veldbezetting van Heeswijk. Zij lieten ons het spel maken en wij waren niet goed genoeg aan de bal om hier doorheen te voetballen. Dat was zeker ook de verdienste van Heeswijk die het op deze wijze nog veel teams lastig zal gaan maken. Zaak voor ons om hiervan te leren en ervoor te zorgen dat we de volgende keer hier anders mee om zullen gaan.  Komende zondag spelen we tegen Sparta ’25. Een club waartegen we in 2017-2018 met ongeveer de helft van de huidige spelersgroep ook al eens tegengespeeld hebben.Thuis wonnen we destijds enigszins geflatteerd met 4-1, maar uit verloren we kansloos met 3-0. Sparta ’25 is evenals toen een voetballende ploeg met enkele spelers die een wedstrijd met een individuele actie kunnen beslissen. Helaas zullen we Noah en Jaap moeten missen zondag, maar zal Corik er wel weer bij zijn vanaf het beginsignaal en kan ook Mike na lange tijd weer minuten maken. Hoe dan ook, we gaan er alles aan doen om ons te revancheren van deze valse start van het seizoen. Allereerst qua arbeid, dan komt het voetballende gedeelte daarna wel".  

Verleden;

19-10-2017 DAW – Sparta’25     4-1 Mark Megens 2X (1Xp) Mike van de Ven 1X Wessel Bens 1X

06-05-2018 Sparta’25 – DAW      3-0

Programma 2e Klasse G

2-10-2022

 

DAW

Sparta'25

 

Schijndel

Olympia'18

 

Groesbeekse Boys

Heeswijk

 

Rhode

Prinses Irene

 

Boekel Sport

SSS'18

 

Volkel

Eendracht'30

 
     

Scheidsrechter deze middag is de hr Vereijken deze zal om 14.30 de wedstrijd in gang fluiten, namens spelers en begeleiding tot zondag.