Een wedstrijd met twee gezichten een gevaarlijk Sparta’25 in het eerste bedrijf en een ondermaats DAW. Sparta komt op een 2-0 voorsprong, meteen na rust de aansluittreffer en DAW de bovenliggende partij, veel kansen en uiteindelijk in de laatste minuten de overwinning. Een mooie pot voetbal, dat wel!

Sparta’25 start beter wint meer duels en voetbalt beter. Na een dik kwartier de 0-1, de bal komt door het midden, Freek Schoones komt achter de verdediging uit en schuift de bal binnen. Na een half uur heeft Siem van Merwijk de gelijkmaker op de voeten, na een combinatie met Jacco van der Heijden schuift Siem de bal in kansrijke positie naast het doel! Na een dik half uur Stan van de Ven geeft een pass van achteruit naar Denzel Hajema, aan de linkerkant, schot in de korte hoek 0-2. Grote kop kans nog voor Mike Jansen maar de redding van Rick van Aalst is voldoende, rust 0-2.

Gelijk na de thee de aansluittreffer, Siem van Merwijk brengt de bal in de zestien, Corik Megens promoveert het vijfje tot een doelpunt, 1-2.

(Roel Janssen belangrijk met zijn invalbeurt voor DAW 1 foto Marja Megens)

Na een klein uur komt Roel Janssen in het veld en geeft de aanval van DAW nieuw elan. Na driekwart wedstrijd, Freek van Boekel stuurt Roel Janssen diep ietwat gelukkig komt de bal mee, Roel blijft koelbloedig, de gelijkmaker is een feit, over de grond de 2-2. Vijf minuten later, diepe bal op Roel Janssen legt goed terug, Jacco van der Heijden schuift de bal naast het doel. Acht minuten voor tijd, Roel Janssen over de rechterkant, vind Corik Megens, die terug legt op Freek van Boekel, leeg doel moet erin, maar de bal gaat via de vingertoppen over het doel.in de laatste minuut een hoekschop voor DAW, Jacco van der Heijden brengt de bal naar de tweede paal. Huib van Merwijk vrij voor het doel en werkt de bal binnen, dolle vreugde 3-2!! Sparta’25 probeert het nog wel maar mist de overtuiging, De goed leidende scheidsrechter Vereijken fluit na minuten blessuretijd de overwinning in de boeken.

Een spannende pot voetbal, belangrijke overwinning. Zondag as. gaan we verder dan komt Rhode op bezoek, we hebben de smaak te pakken zeg maar.