DAW boekte een eenvoudige overwinning op Achilles Reek. Op een slecht veld won het ruim met 5-1. Vuurwerk vooraf en in het eerste bedrijf, het tweede bedrijf knalde een stuk minder.

Al in de vierde minuut is het raak, strakke corner Noah van Deijne, Hidde van der Heijden van kortbij raak. In de tiende minuut voorzet Jacco van der Heijden, Freek van Boekel vrij voor het doel, mikt jammerlijk over. Na een kwartier mooie actie Bart Vos maakt zich vrij, van dichtbij redding doelman. Na een kwart wedstrijd, diepe bal op Corik Megens, legt terug op Freek van Boekel die met een bekeken lob de 0-2 aantekent. Dik half uur vrije trap Freek van Boekel, legt af op Bart Vos die Corik Megens in stelling brengt, strak in de verre rechterbovenhoek! Prachtige uitvoering en dito schot! 0-3 Acht minuten voor rust indirecte vrije trap in de zestien, Hans van de doelen vind het net 1-3. Vier minuten voor rust een corner voor DAW de afvallende bal wordt binnen gewerkt door Hidde van der Heijden. Rust 1-4.

In de tweede helft valt er een stuk minder te beleven na een uur de eindstand, Freek van Boekel stuurt Bart Vos weg over de rechterkant, voorzet bij de 2e paal, Jacco van de Heijden legt terug op Corik Megens die gedecideerd afrond 1-5. Een kwartier voor tijd treft jeugdtalent Bram van der Heijden nog de lat maar de eindstand blijft, 1-5, op naar de volgende ronde!

Volgende week weer competitievoetbal dan met een thuiswedstrijd tegen Schijndel aanvang 14.30 uur.