• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Vroeg donker, dus beginnen we een half uurtje eerder. DAW ontvangt eendracht’30 uit Mook. Een nieuwkomer voor DAW. De club speelde jaren in de regio Nijmegen. De groen witte formatie wordt getraind door Wim Joosten. Het staat allemaal dicht bij elkaar zoals je ziet op de ranglijst, details zullen weer de doorslag geven. Trainer Rob van der Ven over zondag.

Rob; “Nadat het in eerdere wedstrijden met momenten wat tegenzat, zat het afgelopen zondag tegen Prinses Irene weer eens een keertje mee. Over de gehele competitie gezien heft dit zich vaak wel op en staat iedereen uiteindelijk waar dat men hoort te staan. Momenteel staan we derde en doen we volop mee, maar weten we ook dat we tot aan de winterstop nog een drietal pittige wedstrijden op het programma hebben staan. Te beginnen zondag tegen Eendracht. Wederom een nieuwe tegenstander, maar wel eentje die we tijdens de bekerwedstrijden in september hebben kunnen bekijken. Een ervaren ploeg die graag wil voetballen van achteruit. Met name in de as staan enkele bepalende spelers en ook voorin lopen spelers met individuele klasse. Niet voor niets hebben ze al dertien keer gescoord. Dat is maar eentje minder dan het meest scorende team in deze klasse (DAW). Of dat we zondag weer compleet zijn is nog even afwachten. Jaap is nog niet volledig fit en ook Jacco is na het uitvallen tegen Prinses Irene nog een vraagteken voor zondag. Uiteraard willen we de aansluiting met de bovenste ploegen behouden en zullen we weer alles doen voor een goed resultaat.

Het zou mooi zijn als we met een overwinning op zak kunnen aansluiten bij de wildwinterkermis, zodat we er samen met de andere teams een mooi feestje van kunnen maken.

Scheidrechter deze middag is de zeer ervaren scheidsrechter de hr. Bert Verstappen. Deze zal LET OP!! Om exact 14.00 uur de wedstrijd in gang willen fluiten. Tot zondag.

 

Programma 27-11-22 aanvang
     
DAW Eendracht '30 14.00
Groesbeekse Boys Prinses Irene 14.00
Sparta'25 SSS'18 14.30
Heeswijk Olympia'18 14.30
Boekel Sport Rhode 14.00
Schijndel Volkel 14.00