DAW verloor vandaag kansloos tegen een sterker Eeendracht’30 uit Mook. In de eerste helft werd de eindstand bereikt dit viel samen met een gebrek aan strijd, werklust aan DAW zijde. Te weinig spelers hebben een over een lijk mentaliteit. Het gebrek aan inzet werd DAW uiteindelijk fataal. Eendracht was voetbalend ook nog eens beter. Sterk verdedigen, snelle en goede opbouw van achteruit, een gevaarlijke voorhoede. 0-3 eindstand.

Al in de derde minuut de eerste waarschuwing, de kopbal van Tim van Ooijen gaat voorlangs. Na negen minuten laat de keeper van Limbeek de bal van zijn voet springen, Corik Megens kan net niet profiteren. Twee minuten later slippertje Huib van Merwijk, over de linkerkant gaat Daley Hoogakker goed door de voorzet is op maat Robin Rafael , vrij voor het doel, schuift de bal binnen 0-1. Na een half uur de 0-2, voorzet vanaf de rechterkant de bal wordt weggewerkt, komt voor de voeten van Ruben Jassen die onberispelijk afwerkt. Vier minuten later voorzet Siem van Merwijk, Mark Megens legt terug met het hoofd, reuzekans Corik Megens, geen doelpunt. Zeven minuten voor de rust Daley Hoogakker wordt diep gestuurd. Rick van Aalst dwingt de Mookenaar naar de achterlijn. De boogbal die de aanvaller in huis heeft is fabuleus, vanaf bijna de achterlijn draait de bal in het doel. prachtig doelpunt. 0-3 rust.

In de rust geen wissels! DAW komt wel anders uit de kleedkamer is feller en creëert wat mogelijkheden. Twee minuten na de pauze hoekschop van de linkerkant de inzet van Bart Vos wordt gekeerd. Na een uur hoekschop Freek van Boekel, bal schiet door, inzet van de lijn gehaald. In tweede instantie Siem van Merwijk in het zijnet. Na driekwart wedstrijd komen de wissels, Noah van Deijne en Rens Vogels komen in het veld Mark Megens gaat naar de spitspositie. Met Name Noah van Deijne brengt gevaar de voorzetten zijn scherp. In eerste instantie kan Mark Megens er net niet bij. Bij de tweede voorzet we zitten tien minuten voortijd, de kopbal van Hidde van der Heijden, Mark Megens verrast door de plotselinge kans. Een minuut later strakke voorzet Noah van Deijne, Mark Megens mist de bal op een haar de inzet van Rens Vogels gaat naast het doel eindstand 0-3.

Volgende week nieuwe kansen dan tegen het opkomende SSS’18 het won vandaag voor derde keer op rij en schiet door de ranglijst omhoog. DAW is gewaarschuwd.