DAW speelde met 1-1 gelijk tegen SSS’18. In de eerste helft was het een op en neer golvend spelbeeld. In het tweede bedrijf had DAW duidelijk de overhand.

DAW had al in de eerste minuut op achterstand kunnen staan, strakke voorzet over de linkerkant gaat aan iedereen ternauwernood voorbij. Halverwege de eerste helft eerste kans DAW, Freek van Boekel richting tweede paal vanaf de linkerkant, de volley van Hidde van der Heijden gaat voorlangs. Twee minuten later diepe bal Huib van Merwijk op Jacco van der Heijden de inzit, vrij voor de doelman is te zacht. Weer twee minuten later, goede actie Mike van de Ven over de rechterkant voorzet, Hidde van der Heijden met de kopbal, redding doelman Cornelissen. Na een half uur voorzet van SSS’18, geschreeuw en gedoe, Koen Voesten valt voorover, scheidsrechter geeft aan getrek, strafschop 1-0 SSS’18. Willem Verstraaten is de doelpuntenmaker. Zeven minuten voor rust nog een vrije trap van Freek van Boekel de omhaal van Corik Megens gaat naast de paal rust 1-0.

Twee minuten na de rust de verdiende gelijkmaker, Corner Jacco van der Heijden, Mark Megens torent hoog boven iedereen uit en kopt raak, 1-1. Na een uur wederom een kopbal Mark Megens via een verdediger over het doel, de opvolgende hoekschop, vrije kopkans Hidde van der Heijden over het doel. Na zeventig minuten vangt Siem van Merwijk de afvallende bal op de volley een meter naast het doel. Het is eenrichtingverkeer.  SSS’18 verdedigt massaal houd soms één man voorin soms niemand. DAW blijft met veel mensen achterin. Er komen nauwelijks kansen een overmacht aan “gele” verdedigt het gelijkspel met succes. Zonder een echte kans te krijgen pakt SSS’18 een punt.

Een hardwerkend DAW had meer verdiend. SSS’18 was de gelukkigste deze middag volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop voor de competitie. Dan thuis tegen medekoploper Olympia’18. Prachtig affiche.