In een gelijkopgaande en open wedstrijd is DAW er niet in geslaagd een overwinning te boeken tegen Schijndel. In de openingsfase waren de kansen schaars. Veel strijd op het middenveld, weinig gevaar in beide doelgebieden. In de 30e minuut lijkt Schijndel op voorsprong te komen wanneer Bjorn Blummel de bal bij de 2e paal binnenwerkt. Hij heeft bij zijn actie echter een duwfout gemaakt tegen Robbyen van der Heijden. Doelpunt terecht afgekeurd. Voor DAW krijgt Jacco vd Heijden vlak voor rust een uitstekende kans. Uit een pass van Siem van Merwijk komt Jacco vrij voor de keeper. Inzet geplaatst en niet al te hard, keeper Jarno Gordijn voorkomt een doelpunt. Ruststand 0-0.

Na rust meer kansen: zo verwerkt Rick van Aalst een lastig schot met stuit van Brent Blummel prima, aan de andere kant een lastig schot van Siem van Merwijk, rebound voor Corik Megens, royaal over. Een volgende kans in de 51e minuut, Hidde vd Heijden krijgt een mooie bal bij de 2e paal, legt de bal terug waar zelf schieten beter leek, kans verkeken. In de 63e minuut een mooi schot van Corik Megens, knap vrijgemaakt uit de draai, half metertje over. Ook Schijndel komt een paar keer gevaarlijk door, met een knappe actie van Brent Blummel waar Rick met de voet redding kan brengen, even later een vrije trap van grote afstand die Rick makkelijk kan pakken. 10 minuten voor tijd en mooie voorzet vanaf rechts van invaller Noah van Deijne, de inzet van Corik Megens bij de 1e paal wordt ternauwernood geblokt. Zo eindigt deze wedstrijd zoals die begon, een uitslag die ook terecht was gezien het spelbeeld.

Opvallend feit aan DAW-kant: De eind vorig seizoen gestopte Niels de Groot was één van de invallers. Hij speelde alsof hij nooit is weggeweest. Volgende week speelt DAW Schaijk thuis tegen Boekel Sport. Na 2x de brilstand hopen we weer wat doelpunten te kunnen begroeten.