Op een kletsnat sportpark den Heuvel won DAW van Boekel Sport. Voor rust was DAW heer en meester, na de thee waren de ploegen meer in evenwicht. Door een late aansluittreffer van Boekel Sport werd het toch nog billenknijpen. Uiteindelijk werd de verdiende overwinning over de streep getrokken.

Op het kunstgrasveld was het Corik Megens die in de tweede minuut in kansrijke positie overkopt. In de negende minuut redt Rik van Aalst op een gevaarlijk schot van Camiel van Alphen. DAW is de betere ploeg kansen voor Corik Megens en Roel Janssen worden niet benut, halverwege de eerste helft is het wel raak, Corik Megens wordt op de rand van de zestien aangespeeld door Roel Janssen, kapt zich knap vrij, en schiet de bal tegen de touwen 1-0. DAW blijft de betere ploeg, schot Siem meter over, boogbal Roel over de lat getikt door de doelman. Vijf minuten voor de pauze, mooie combinatie tussen Jacco van der Heijden en Mike van de Ven, Mike met de prachtige schuiver in de verre hoek 2-0 tevens de ruststand.

Meteen na de pauze de 2-1 Merijn van Haandel met de strakke schuiver in de verrre hoek. Vijf minuten later is de marge weer twee, Jacco van der Heijden straft een te korte terugspeelbal genadeloos af 3-1. Na een uur wordt Corik Megens diep gestuurd tot tweemaal toe stuit de spits op de Boekels doelman. Driekwart wedstrijd, Camiel van Alphen treft voor Boekel Sport de bovenkant van de lat. Tien minuten voor tijd, corner Boekel Sport, invaller Arne Bouwmans bij de tweede paal 3-2. Boekel Sport probeert het nog wel, krijgt geen kansen meer het is invaller Noah van Deijne die namens DAW tweemaal de paal raakt in de slotfase, in blessuretijd nogmaals Noah alleen op de doelman, de stand blijft echter 3-2.

Mede door de afgelasting van Sparta'25 is DAW lijstaanvoerder. Zondag gaan we verder, nog vijf finales nu op bezoek in en bij Volkel.