DAW speelde gelijk tegen Prinses Irene, de hardwerkende ploeg uit Nistelrode pakte een punt in Schaijk. DAW had de beste kansen om te winnen, kwam op achterstand in de eerste helft, na de pauze trok het de stand gelijk alsnog gelijk.

Al in de derde minuut scrimmage voor het doel van Prinses Irene, Mark Megens ziet zijn inzet van de doellijn gehaald worden. In de negende minuut de grootste kans in de eerste helft voor de thuisploeg, Corik Megens heeft een strakke crosspass op Jacco van der Heijden de aanname is prachtig, alleen voor de doelman, redding met de voet, dit had een doelpunt moeten zijn. Na een kwartier komt de uitploeg tegen de verhouding in op voorsprong, Guus Reijnders speelt in op de geheel vrijstaande Tim van den Brand, de aanname, draai en afronding is beheerst in de verre hoek 0-1. DAW en Prinses Irene knokken zich naar de rust 0-1.

Na zeven minuten krijgt DAW een vrije trap op 18 meter Siem van Merwijk vind de kruising. Driekwart wedstijd, DAW wordt sterker en sterker, combinatie over de linkerkant schot Jacco van der Heijden redding keeper Pluk, de afvallende bal wordt opnieuw ingebracht, controle Hidde van der Heijden, uit de draai binnenkant paal. Vier minuten later de gelijkmaker, Huib van Merwijk over de linkerkant, voorzet, Corik Megens stapt over de bal, Jacco van der Heijden met links strak in de benedenhoek 1-1. Kwartier voor tijd, Roel Janssen over de linkerkant met Mike van de Ven, pass Roel naar binnen op Corik Megens, schot, redding doelman Pluk. In de slotfase krijgt Corik noch een paar kleine kansjes, de aanname is net niet goed, eindstand 1-1.

DAW verspeelt kostbare punten in de strijd om het kampioenschap, het talrijke publiek heeft wel genoten van deze mooie derby. Volgende week gaan we verder dan met een uitwedstrijd in Mook tegen Eendracht’31