DAW is de nacompetitie gestart met een overtuigende 5-1 zege, het was gedurende het grootste deel van de wedstrijd de bovenliggende partij. Na een 2-0 voorsprong werd het vlak voor de pauze verrassend 2-1, na de thee kwam RVU wat opzetten, het was DAW dat uiteindelijk makkelijk uitliep naar een 5-1 zege. In de volgende ronde donderdagavond as. is V.V. Schaesberg de volgende tegenstander op sportpark d’n Heuvel. De 1e klasser versloeg Maastricht West met 3-1.

Al in de zevende minuut een grote kans voor DAW, Siem van Merwijk vrij voor de doelman die redding brengt, in de rebound, voor open doel Corik Megens over. Na een klein half uur de verdiende voorsprong Hidde van der Heijden op Jacco van der Heijden, voorzet vanaf de rechterkant , Siem van Merwijk kopt door, Bart Vos zit er goed achter en schiet beheerst de bal tegen de touwen 1-0.

juichend DAW tegen RVU

(DAW viert wederom een doelpunt foto Marja Megens)

Vijf minuten later is het weer raak, mooie aanval DAW over veel schijven, Freek van Boekel op Bart Vos over de linkerkant, Bart legt terug bij de 2e paal is Jacco van der Heijden trefzeker, met een droge schuiver de 2-0 drie minuten voor de rust, eerste speldenprik RVU, Rick van Aalst redt op het schot van Bér Dreesen. Twee minuten voor rust een vrije trap ver van het doel, de muur overbodig, bal komt in de kluts bij Casper Heukelom die de aansluittreffer maakt 1-2.

Tien minuten na de pauze, Jacco van der Heijden passeert aan de rechterkant twee tegenstanders, via een verdediger komt de bal in het zijnet. Aan de andere zijde, Youri Poper met de voorzet, Casper Heukelom mist de bal Koen Veugen in riante positie voorlangs. DAW komt goed weg. Driekwart wedstrijd, diepe hoge bal Siem van Merwijk op Corik Megens, Corik kopt de bal door goede controle Jacco van der Heijden , die beheerst de bal onder de doelman schuift. 3-1. Kwartier voor tijd, Bart Vos speelt aan de rechterkant Jacco van der Heijden aan, Jacco legt terug op Hidde van der Heijden die de bal beheerst en keurig in de bovenhoek legt 4-1, wedstrijd gespeeld! Het slotakkoord is voor de invallers Siem van Merwijk wordt aangespeeld door Noah van Deijne, Siem legt terug op Marc van Heesch die met een mooie voetbeweging de bal hoog in het doel doet belanden 5-1 eindstand.

Zoals keeper Rick van Aalst terecht opmerkte “we hebben nog niks” donderdag gaan we verder tijdstip wordt later bekend zeker is dat het een thuiswedstrijd zal zijn tegen Schaesberg.