Soms heb je van die zaterdagen dat je denkt, wat moet dat worden…………
In ons eerste thuisduel tegen Odiliapeel verraste we onszelf met een eclatante 10-0 overwinning. Dit was vooral een verassing
omdat we tegen Odiliapeel in de voorgaande jaargangen toch regelmatig wat problemen hadden en zij met een gedegen
middenveld ons het voetballen vaak moeilijk maakten. We moesten ons dus opmaken voor een zgn. revanche-pot van odiliapeel.
Met een zeer gemankeerde selectie, waarin nogal wat jongens ontbraken, vertrokken we met een licht geblesseerde reserve
richting Odiliapeel.

Zo ontbraken Dorus, Gertjan van Merwijk, Marcel van den Heuvel, Johan Lamers, Marcel Moerkerk, Henri Roelofs,
Gertjan Kuijpers en Victor Groenewegen.
Zowaar een arsenaal aan ervaring en een karrevracht aan doelpunten,
maar gelukkig met voldoende spelers en niet te vergeten de nieuwe hoofdtrainer van Odiliapeel: Michiel.

Nou zou je denken dat Odiliapeel na zo’n grote nederlaag wel tot op de tanden gewapend aan de aftrap zou willen verschijnen,
maar niks was minder waar. 4 Spelers kwamen gewoon niet opdagen en we moesten dan ook aantreden tegen slecht 10 Odiliapelenaren.
Dat kan wel eens in je nadeel werken, maar niet vandaag; Al in de eerste seconde had Wim ons op rozen kunnen zetten, maar
zijn kopbal miste richting en kracht.
Het duurde slechts enkele minuten voordat Dennis zijn eerste (van vele) doelpunt(en) aan kon tekenen.
We speelden gedisciplineerd en met overleg en de dominantie was enorm, en de eerste helft werd met een
enorme voorsprong van 6-0 afgesloten. Daarin scoorden Dennis de 1-0 en de 2-0, Michiel met een mooie lob
de 3-0 en wederom Dennis na een corner de 4-0. Ook de 5-0 was van Dennis na een vrije trap van Michiel
die losgelaten werd door de doelman.
Om de eerste helft lekker af te sluiten scoorde Dennis ook maar de 6-0, die hij knap afmaakte nadat hij eigenlijk te
ver naar de zijkant was uitgeweken om de doelman uit te spelen……

Wat moet je dan nog zeggen in de rust…………………………………?

Een rust-stand van 6-0 is natuurlijk niet helemaal normaal, maar we wilden de wedstrijd wel “gewoon” uitvoetballen.
Dus na de thee begonnen we weer waarmee we waren geëindigd: aanvallen en lekker ‘ballen’.
De 7-0 was een beauty; een voorzet van Bert werd via een duikkopbal door Dennis in het doel gewerkt.
Kort daarna leverde Odiliapeel hun eerste aanval op het doel van DAW.
Het schot uit de tweede lijn werd uit de bovenhoek geranseld door een verkleumde Arthur, die blij was dat hij iets kon doen………
Even later wederom een kansje voor Odiliapeel na onzorgvuldig uitverdedigen van DAW zijde, maar deze kans eindigde ver naast het doel.
Uit een corner van Odiliapeel, die een prooi werd voor onze doelman, volgde een verre uittrap van Arthur richting Renee. Hij werd weliswaar
flink op de huid gezeten door een verdediger, maar ondanks dat scoorde hij zeer secuur vanuit de volle sprint de 8-0.
De aftrap was nog niet genomen of de volgende aanval van DAW was een feit. De bal belandde bij Michiel, die via een magnifieke voetbeweging
3 man op het verkeerde been zette en vrij baan kreeg vanaf het middenveld richting Odiliapeel-doel. Hij rondde fraai af en tekende
aan voor de 9-0. Odiliapeel stond erbij en keek ernaar, en de frustratie liep enigszins op. Maar na een prachtige 1-2 via Dre
en Dennis schoot Dre gewoon de 10-0 op het bord…………………..

Nog was de koek niet op;
Bert kreeg de bal mee in de kluts en schoot via een been van de doelman de 11-0 binnen en Michiel
kon na een kort genomen corner heel eenvoudig de 12-0 binnenschieten.
Ook het slotakkoord was voor Michiel. Hij mocht na een schitterende dieptepass van Antwan de 13-0 en de eindstand aantekenen.