D.A.W. speelde zondagmiddag de topper tegen concurrent D.V.G. uit Liempde. Deze ploeg bevond zich op negen verliespunten van de Schaijkse formatie en stond bovenaan in de tweede periode. Zodoende een wedstrijd met veel belangen op het spel, waarbij D.A.W. de ploeg uit Liempde op een onoverbrugbare achterstand kon zetten.

De eerste kans van de wedstrijd was voor D.V.G., maar na de buitenspelval omzeild te hebben, miste Bram Schalkx een aardige kans. Daarna was het D.A.W. dat de klok sloeg. De verdediging van D.V.G. had moeite met de snelle Schaijkse buitenspelers en hierdoor zou na een kleine twintig minuten de openingstreffer vallen. Een mooie dribbel van Dirk v.d. Hoogen werd op onreglementaire wijze gestuit waardoor de scheidsrechter genoodzaakt was in een vrije trap toe te kennen aan D.A.W. Bas v.d. Ven ontfermde zich over de bal en schoot deze op prachtige wijze binnen. Doelman Sander van Eeuwijk was kansloos en moest toezien hoe de aanvallende middenvelder van D.A.W. alweer zijn zesde treffer van het seizoen aantekende. Eigenlijk viel er in het restant van de eerste helft weinig te beleven voor beide doelen. D.A.W controleerde de wedstrijd zag de 0-1 stand gehandhaafd blijven tot aan de rust.

D.V.G. ging na rust op zoek naar de gelijkmaker, maar werd eigenlijk maar een keer echt gevaarlijk. Rik v.d. Linden verrichte echter uitstekend keeperswerk. In het restant van het duel werden felle duels uitgevochten waarbij D.A.W. de voorsprong vrij eenvoudig consolideerde. Na 97 minuten vond de scheidsrechter het mooi geweest en floot voor het einde van de wedstrijd. D.A.W. zag dat de nummer twee van de ranglijst (Avesteyn) punten liet liggen en heeft zodoende vijf verliespunten minder dan de concurrent uit Heeswijk-Dinther.

Volgende week speelt D.A.W. de thuiswedstrijd tegen S.B.V. uit Haren. Een wedstrijd waarin D.A.W. zeker wat goed te maken heeft (0-0 in de heenwedstrijd). Aanvang uiteraard om 14.30 uur.