Na de overweldigende overwinning van vorige week, stond er dit weekend een heel ander recept op het menu. Keldonk is altijd een heel stevige tegenstander en dat bleek ook deze zaterdag niet anders.

We begonnen veel te traag en waren er met onze kopjes zeker in de eerste 10 minuten niet bij. Dat betekende tot twee maal toe een vrije kans voor Keldonk die met deze buitenkansjes wel raad wisten.
Beide verdedigingsfouten werden resoluut afgestraft en een 0-2 achterstand kon worden genoteerd. Toch waren we niet kansloos, maar de kansen die we kregen werden slordig afgewerkt. Rene schoot hard op de lat en Dorus verslikt zich in een mooie mogelijkheid. Ook Dennis had wat pech in de afwerking. Het laatste kwartier van de eerste helft gebeurde er weer vanalles. Bert scoorde de 1-2 en kort daarna maakte Dennis de 2-2. Alles leek weer mogelijk en toen Victor na een mooie aanval de 3-2 aantekende was er sprake van een ware weder-geboorte van ons zaterdagteam. Helaas was deze van korte duur. Twan verprutste een bal aan de zijlijn waardoor de linksbuiten van Keldonk vrij kon voorgeven. Het leek erop dat Mark de bal gewoon kon wegkoppen, maar na een stevige por in zijn rug, waarna een speler hem “beklom” werd de 3-3 gescoord. Scheidsrechter Marcel zag geen reden de goal af te keuren………….

Na rust een nieuwe rechtsbuiten erin –Wim- en Antwan kwam erin voor Arthur. Het bleek al snel dat Keldonk wel geloof had in een gelijkspel, want zij groeven zich in op eigen helft en kwamen er mondjesmaat uit met een counter. Dit leverde voor Keldonk weinig tot niks op, en DAW reeg de kansen aaneen. Wederom slecht afwerken en pech zorgden ervoor dat een doelpunt lang uitbleef. Het leek lange tijd op een gelijkspel af te stevenen, maar Bert dacht daar anders over. Na een aanval over vele schijven belandde de bal bij Bert. Hij kapte de bal naar binnen en lepelde de bal met zijn linker-voet in de linker boven hoek. Een mooie goal en de 4-3. Dat Keldonk toen uit zijn schulp kwam, mag nog als een verassing genoemd worden. Uiteindelijk sleepte Antwan met een mooie redding de overwinning over de streep.