Na wekenlang, of beter gezegd maandenlang telkens weer drie punten aan de zegekar te binden mochten de oranjehemden aantreden op een veld op sportpark Zwarteweg. Na jarenlang geen enkel punt meegekregen te hebben uit Milsbeek moest het er dit jaar maar eens van gaan komen.

De wedstrijd begon wat afwachtend en de kat werd uit de boom gekeken door beide elftallen. Het publiek kon zich dan ook niet amuseren, want het leverde weinig kansen, mogelijkheden of wat dan ook op. Totdat er ongeveer dertig minuten gespeeld waren. Ron vond met een lange bal het hoofd van Japie en die vond weer op zijn beurt de in komen lopende Devi die spectaculair de bal op doel afvuurde. De doelman stond echter goed gepositioneerd en tikte de bal net over het latwerk. Verder was het vooral een drie kwartier durend spel vol met technische hoogstandjes, foutieve passes en een koel briesje dat over de grasmat woei.

Na rust werd de druk op het doel van de gastheren door de oranjehemden vergroot, er werd druk gezet op de Milsbeekse verdediging, waardoor ze enkele malen in de fout gingen. Het werd dan ook weer wachten tot het doelpunt zou gaan vallen. Na ongeveer tien minuten spelen in de tweede helft was het Devi die voorgaf en Japie die het duel met de doelman aanging. De doelman kan de bal niet goed verwerken, waardoor  hij hulp nodig had van zijn verdediging. Niet veel later gebeurde zo ongeveer hetzelfde, echter leek Japie de bal nu binnen te koppen. Helaas gebeurde dit niet en gaf de assist op zijn eigen, want de bal kwam recht naar beneden voor zijn voeten en werkte de bal tegen de touwen. De terechte voorsprong was een feit en er werd op zoek gegaan naar een doelpunt om de voorsprong te verdubbelen. De mogelijkheden hiervoor kwamen er in overvloed, zo gingen er enkele balletjes nipt voorlangs, op de paal, binnenkant paal eruit voor de voeten van een meegelopen medespeler waarop de doelman alsnog redding kon brengen en natuurlijk hield de goed keepende doelman er nog een aantal tegen. Daar tegenover kon zijn collega Stefan zich wederom niet onderscheiden door gebrek aan doelpogingen aan zijn adres.
Bleef het dan bij de één tegen nul, neen, want ook Tim tikte er nog eentje in. Zo werd de eindstand van 2 – 0 op het scorebord genoteerd en mocht de goed leidende scheidsrechter, die niet altijd de juiste aanwijzigingen kreeg van zijn Milsbeekse assistent, dit samen met drie punten op het wedstrijdformulier noteren. Dit betekent dat ’t tweede zijn tiende zege op rij boekte deze dag en dat Boekel Sport 2 punten liet liggen tegen Juliana Mill.
Komend weekend is ’t tweede vrij, omdat het geen inhaalwedstrijden heeft en het programma voor de beker tot heden nog onbekend is.