DAW speelde op Paaszaterdag de inhaalwedstrijd tegen Ravenstein. In deze wedstrijd kon de tweede periode worden binnengesleept. DAW begon niet goed aan de wedstrijd, waardoor de eerste kans voor de Schaijkenaren lang op zich liet wachten. Bij de eerste de beste mogelijkheid was het meteen raak. Een vloeiende combinatie tussen Mike v. Son en Dirk v.d. Hoogen werd door laatstgenoemde afgerond: 1-0. Hierna was het wel DAW wat de klok sloeg. Een paar minuten na de openingstreffer belande een bal op de paal, maar in de 40e minuut kwam de tweede treffer alsnog. Dirk v.d. Hoogen zette een mooie actie in en trok de bal terug op Rob Vijnmans die de keeper kansloos liet: 2-0.

Na rust besliste DAW de wedstrijd vliegensvlug. Al in de 46e minuut volgde de 3-0. Een een-tweetje tussen Rob v.d. Ven en Rens Wijnakker resulteerde uiteindelijk in een voorzet van Rens die Mike v. Son binnenwerkte: 3-0. DAW was nog maar net klaar met het vieren van de treffer of het vierde doelpunt lag er al in. Doelman Rik v.d. Linden trapte de bal uit en zag de bal worden aangenomen door Brian Peters. Deze begon aan een individuele actie welke werd afgerond met zijn linkerbeen: 4-0. In de fase daarna gaf DAW wat gas terug, maar zag Tim Huberts nog wel twee keer dichtbij een doelpunt komen.

De 5-0 volgde echter in de slotseconden van de wedstrijd. Een mooie steekpass van Tim Huberts werd door Dirk v.d. Hoogen aangenomen. Deze omspeelde de keeper en schoof binnen. Een goede uitslag van DAW dat de koppositie overnam van Avesteijn. Op Paasmaandag volgt de wedstrijd tegen WHV uit Loosbroek. Op eigen sportpark wordt afgetrapt om 14.30 uur.