De laatste weken kwakkelen we een beetje met ons zaterdagteam. Vorige week werd een 3-0 nederlaag geleden in en tegen Gemert (helaas was onze verslaggever verhinderd) en het spel daarvoor was ook niet altijd om naar huis te schrijven. Gelukkig verdoezelde de uitslagen het een en ander. Ook afgelopen zaterdag was het allemaal niet best. En aangezien we tegen Volkel mochten aantreden -1 van onze sterkere tegenstanders- konden we onze borst natmaken.

De eerste helft verliep nog redelijk naar onze smaak, en na enkele mooie aanvallen en smakelijke kansen werd het uiteindelijk toch 1-0. Ook werden er nog diverse kansen vakkundig om zeep geholpen, en moesten we oppassen voor de gevaarlijke tegenstoten van het onvermoeibare Volkel, dat steeds met scherpe counters voor kleine kansen zorgde. Zo werden een tweetal kansen nog netjes verdedigd door zowel verdediger als doelman van DAW en konden we met de 1-0 voorsprong op zak gaan rusten. Links en rechts was wel wat irritatie voelbaar…….

Na rust kregen we te maken met een ontketend Volkel dat ons het vuur aan de schenen legde. Zij scoorden al vrij snel in de tweede helft de verdiende 1-1 en de irritatie die bij allebei de ploegen heerste kwam tot uiting in over en weer gezever en wat kleine en ook wat grotere overtredingen. Het was echter Jan van Maasdijk die alles in goede banen leidde. De maat was echter vol toen Bert een fikse overtreding maakte op de rand van ons eigen strafschopgebied en 5 minuten mocht gaan afkoelen. Met 10 man moesten we verder, maar ook daar was Volkel nog niet tevreden over en het gezeur was niet meer in te dammen. Toch moest de wedstrijd nog een einde krijgen en toen wij een overigens terechte vrije trap direct in het doel schoten was (vooral de doelman van) Volkel furieus op de scheids, want die had nog niet gefloten maar keurde het doelpunt goed. Na nog enkele bal omwentelingen en veel ‘gemauw’was de wedstrijd ten einde en de overwinning van 2-1 binnen. Volgende week hopen we op meer spektakel.