Vandaag moesten we tegen de nummer 5 van de competitie. De thuiswedstrijd werd kansloos verloren met 1-4. Maar goed, nieuwe ronde nieuwe kansen. Het inloopveldje van Vianen lag er een beetje triest bij. Veel te klein en echt een zandbak.

Dat Stamper zijn vizier op iets anders dan Schep had was wel duidelijk. De nummer 8 van Vianen trok zijn aandacht, waarschijnlijk omdat ze geen BH droeg: ze hangen bijna op haar knieen, aldus Stamper.

Dan de wedstrijd: die was nog geen 20 seconde oud of we kregen al de eerste vrije trap tegen wegens een schouderduw van Bief. In de 11e minuut werd Bief door Monique weggestuurd. Het schot wat Bief hierna produceerde vloog helaas hoog over. In de 13e minuut was het dan wel raak. Inge opent op Bief, het meisje verdedigd een keer niet op haar enkels maar verlengd wel de bal in de voeten bij Anne. Anne "zo glad als een aal" gleed door de verdediging en schoot de bal beheerst linksonder in de hoek, 0-1.
In de 17e minuut werd Bief voor de zoveelste keer hard tegen haar enkel getrapt. De scheids floot hiervoor maar vergat een vrije trap te geven.
Er werdt vanuit vooruit al goed doorgejaagd zodat Vianen zenuwachtig werd en vaak de bal uitschoot.
Dan een paniek moment in een 1 op 1 situatie met Schep, gelukkig was Schep de betere.

Op een gegeven moment floot de scheids op zijn fluit vanwege een vermeende handsbal van Inge, bij navraag bleek haar tiet pijn te doen  Bief wordt neergehaald op de middenlijn, de vrije trap wordt genomen door Elles Loef. De voorstopster van Vianen maakt hands. Lieke J attendeert de scheidsrechter hierop, gevolg is een vrije trap tegen wegens commentaar op de leiding.

In de rust werd door Lieke J gezegt dat er snel gescoord moest worden zodat we de wedstrijd in het slot konden gooien. Vlak na rust werden de woorden van Lieke J ten harte genomen. Kimmetje controleerde samen met Lieke Loef en Janneke het middenveld. Hierdoor kon Anne Bee inschuiven richting de spits. Dit zorgde voor extra veel druk op het doel van Vianen.
In de 46e minuut staat Bief in de 16 met haar rug richting vijandig doel. Ze wordt door haar directe tegenstandster vanachter neergetrapt. De scheids stopt zijn fluit in zijn mond, ziet dat het binnen de 16 is, en fluit daarom niet.
Nog geen 3 minuten later gooit Lieke L in op Anne. Bee is te snel voor haar tegenstandster, ze geeft de bal een poeier en met een streep verdwijnt de bal in de rechterkruising, 0-2.
Omdat Elles v/d Linden ook in het verslag wil schiet ze haar tegenstandster maar K.O.
In de 2e helft heef Vianen maar weinig sjans gehad (zegt Marlon), wij noemen het gewoon kansen.
In de 75e minuut veroverd Elles Loeffen de bal en geeft hem af aan Bief. De tegenstandster van Bief zet een sliding in op haar enkels. Gelukkig voor Bief is ze snel en behendig waardoor ze deze makkelijk kan ontwijken. Ze dribbelt verder de hoek in en geeft hem voor op Bee. Bee die vandaag al zeer op dreef is weet hier wel raad mee. Ze schuift hem lekker binnen, 0-3.
Daarna had Lieke een geweldige 1-2 met haar tegenstandster. Ze gooit de bal in tegen de boezem van haar tegenstandster. Omdat daar zo’n airbag aan zitten kaatst de bal terug, waarna Lieke hem richting de aanval kan schieten. Lieke loef kaatst de bal op Anne, die hem weer door kan spelen op de vrouw met de goede conditie Lieke J  .
Lieke J besluit hem voor te gooien. Anne Bee is goed mee naar voren gelopen. Ze hoeft de bal maar aan te tikken en het staat 0-4, maar ze vindt 3 op een dag al genoeg en daarom schiet ze hem maar voorlangs.

Kortom 0-3 overwinning.

Maud en Janneke bedankt voor het meedoen.
Pee beterschap en we hopen je zondag weer op het veld te zien schitteren!