D.A.W. speelde de inhaalwedstrijd tegen S.D.D.L. uit Demen. De eerste kans van de wedstrijd was voor de gastheren, gelukkig voor de Schaijkenaren ging de bal voorlangs het doel. Hierna kreeg D.A.W. grip op de wedstrijd. Een kopbal van Mike v. Son ging net over het doel en Dirk v.d. Hoogen zag een inzet een halve meter naast het Demense doel verdwijnen. Na een half uur was het raak: Een voorzet van Tim Huberts werd door een verdediger verkeerd verwerkt waardoor Brian Peters de uitgelezen kans kreeg om de score te openen. De keeper was kansloos op zijn inzet: 0-1. Even later was Rens Wijnakker met een mooi schot dichtbij de 0-2, maar de bal werd, helaas voor hem, nog getoucheerd en ging langs het doel.

In de 37e minuut kwam de tweede treffer alsnog. Rob Vijnmans en Dirk v.d. Hoogen zetten een mooie combinatie op, wat resulteerde in een schot van laatstgenoemde. De keeper kon de bal niet klemvast pakken, waarna Brian Peters er als de kippen bij was om 0-2 aan te tekenen. S.D.D.L. zette hier een afstandschot tegenover, wat over het doel van Rik v.d. Linden verdween.

Kort na rust: een mooie pass van Nick v. Son op Bas v.d. Ven. Een aardige kans om de wedstrijd definitief te beslissen, maar helaas kwam Bas niet tot afwerken. D.A.W. had de pech dat S.D.D.L. wèl scoorde uit de eerste de beste kans na de theepauze. Daan Klievink kon simpel binnenwerken nadat hij de pass kreeg van Dirk Megens. Na dit tegendoelpunt maakte D.A.W. het zichzelf onnodig moeilijk. In de slotfase moest doelman Rik v.d. Linden nog handelend optreden. Een ziedend schot van grote afstand werd door de keeper op schitterende wijze uit het doel gehouden.

D.A.W. keerde met drie punten op zak huiswaarts. Aanstaande zondag speelt het tegen FC Uden. In de stand staat D.A.W. op drie punten voorsprong van concurrent Avesteyn.