Nadat we enkele weken uit de roulatie waren vanwege diverse oorzaken, mochten we zaterdag weer eens de wei in. Aangezien we niet al te veel spelers tot onze beschikking zouden hebben door de vakantie-weekenden, hadden we wat invallers geregeld die zich tijdens deze wedstrijd zeer goed profileerden. Zo speelde Piet Timmers een zeer degelijke eerste helft als rechtsback, deed Jan Janssen van zich spreken in de spits (1e helft) en maakte Frandy Manders zijn rentree na enkele jaren belssureleed. Ook Jan Henneveldt speelde een helft mee en deed dit met verve. Ja, zij lieten zien hun mannetje te kunnen staan.

De eerste helft werd er verdienstelijk gespeeld, hoewel bij sommigen te zien was dat ze een week of 4-5 niet hadden gevoetbald of getraind.
Maar na het traditionele stroeve begin, liep het al snel als een trein. Ook Blauw-geel liet zich niet onbetuigd en kwam regelmatig gevaarlijk door om onze verdediging te testen.
Het waren echter de oranje-hemden die met een keurige 2-0 gingen rusten na prima doelpunten van Dennis van Kreij en Piet Timmers.

Na rust een geheel ander spelbeeld. Na wat wisselingen aan DAW-zijde leek het ritme te stokken en kwamen we steeds meer onder druk van Blauw-geel te staan.
Enkele ballen tegen de lat, een scrimmage voor het doel en een redding van onze doelman kwamen er aan te pas om een tegendoelpunt te voorkomen.
Uiteindelijk wisten we na een enorme blunder van de Blauw-geel doelman zelf de 3-0 te scoren en zo een riante voorsprong te nemen, anders had het nog heel anders uit kunnen pakken….

Vlak voor tijd kreeg de ploeg uit Veghel toch het dikverdiende doelpunt. Na een counter over rechts, waarbij overigens een overtreding werd begaan door een Blauw-geel speler, werd de bal strak voorgezet.
Kees wilde bal nog met een sliding uit de doelmond werken, maar raakte hem ongelukkig en gleed zo met bal en al de goal binnen.
Een 3-1 overwinning, maar wel een echte lekkere pot voetbal. Niet altijd even goed, maar aan elkaar gewaagd en bovenal: sportief.
Nog 2 van zulke potjes graag, dan sluiten wij ons seizoen op een prettige wijze af.

Tot volgende week, dan uit tegen Boekel Sport.