D.A.W. speelde de tweede bekerwedstrijd tegen nieuwbakken Derdeklasser Nooit Gedacht uit Geffen. Na een viertal overwinningen (Odilliapeel, Unitas '28, Prinses Irene en S.D.D.L.) in oefen- en bekerwedstrijden werd de eerste nederlaag een feit: 1-2.

D.A.W. kwam de eerste helft nog wel op voorsprong. Na een combinatie tussen Dennis Kappen en Tim Huberts scoorde laatstgenoemde de openingstreffer. D.A.W. was in het eerste bedrijf de bovenliggende partij, maar zag Nooit Gedacht toch een dot van een kans krijgen. Het vizier van de Geffense voorwaartsen stond echter niet op scherp. In de tweede helft trok Nooit Gedacht de wedstrijd echter alsnog naar zichzelf toe middels twee doelpunten. D.A.W. probeerde het nog wel via een slotoffensief, maar Nooit Gedacht hield stand: 1-2.

Hierdoor is D.A.W. afhankelijk van de wedstrijd tussen Nooit Gedacht en S.D.D.L. voor het bereiken van de tweede ronde in de beker. Zelf moet de Schaijkse equipe dan wèl winnen in de laatste bekerwedstrijd. Hierin is S.E.S. uit Langenboom de tegenstander. De wedstrijd wordt op De Kogelberg in Langenboom gespeeld. Aanvang: 18.00 uur.