Op een regenachtige zondagochtend opende het vernieuwde zesde het seizoen met een bekerwedstrijd tegen SBV 2 uit Haren. Met een nagenoeg fitte selectie van 16 spelers trok het Schaijks ensemble in gloednieuwe tenues ten strijde, maagdelijke sponsorloos oranje. Het veld lag er in Schaijk voor de verandering eens goed bij, al vrezen we dat een slechter veld slechts een kwestie van tijd zal zijn.

DAW opende sterk en creëerde al vroeg in de wedstrijden kansen, al bleek zo vroeg op de dag het vizier nog niet direct op scherp te staan. De Harense tegenstand opereerde, evenals DAW, in een 4-4-2 opstelling, waardoor er vanuit Schaijkse defensie vaak een man op het middenveld terecht kwam. Dit betekende dus drie middenvelders die beurtelings de aanval kozen. Vooral Merk ‘papa 1’ vd Linden bleek hier voor rust erg bedreven in; op aangeven van Mike Broeren (diepe steekbal) en Rick v. Hinthem (voorzet van links) zorgde de captain al snel voor een 2-0 tussenstand en tevens ruststand.

In de rust realiseerde men zich dat hier wel eens een mooie score behaald kon worden, maar werden er tevens enkele mannen gespaard. DAW ging op dezelfde voet verder, Bastiaan ’Boer’ Peters stelde Niels ‘reisleider’ Visschers in staat 3-0 te maken, wat het definitieve einde van het verzet van SBV betekende, voor zover hier nog echt sprake van was. Uiteindelijk liep DAW nog uit naar een 5-0 stand doordat Vis met ‘een splijtende pass door de verdediging’, die overigens opzichtig klungelde, Mark ‘papa 2’ vd Bogaert de 4-0 liet maken. De keeper van SBV klungelde nog opzichtiger door een bal die hij al klem had losliet, waardoor Rick van der Burgt ook nog een duit in ’t zakje mocht doen.

Al met al een prima overwinning voor 6 dat bovendien geen enkele kans weggaf, keeper Ralf 'ouwe klont’ Albers kon ’t zich veroorloven verloren slaap in te halen in zijn kooi. De eerste drie punten werden relatief eenvoudig binnengehaald.