Ut zuvvende "de ouw bokkuh" zijn in Vorstenbosch weer met beide benen op de grond gezet! Na een prachtige wedstrijd van vorige week zouden ze vandaag het plaatselijke zesde wel eens aan de kant zetten. Met zon instelling werd begonnen aan de wedstrijd en wat volgde was een groot drama voor de oranje witten.
Na knullig balverlies, slap verdedigen, uit de posities lopen en nog tig dingen meer die niet goed te noemen zijn stond het al rap 3-0 na puike doelpunten van Vorstenbosch. De enigen aan dawszijde die de 1e helft een voldoende haalden waren de bankzitters, de trainers, vlagger Oeli en de vlag zelf. Donderspeech van mastercoach Tinus in de rust moesten voor een ommekeer zorgen in de 2e helft maar die werden door de tegenstander al na 2 minuten aan gruzelementen geschoten. 4-0. Misschien na de treffer van TGV Jaap (4-1) dan? Maar nee, na 1 minuut stond het verschil, door een volgens "den onze" onhoudelijk schot, alweer op 4. En het werd nog erger. De kleinste man van het veld mocht geheel vrij, net boven een graspiet uit de 6-1 maken. Met de inbreng van "de motor" Basse werd er door ut zuvvende nog wel 3x gescoord maar "het drama van Vorstenbosch" kon daarmee niet worden voorkomen.

Een totale off-day voor DAW 7. Hopelijk hebben we ons lesje geleerd..