Een heuse topper in Haps. De lokale koploper tegen de nummer 3 uit Schaijk. Dat beloofde wat en het zou zeker een spannende pot worden. Dirk v/d Hoogen was er namens DAW 2x dicht bij in de eerste helft, maar het was vooral de Hapse spits Joost v/d Groes die zich een ware plaaggeest toonde. Na 2 gemiste kansen was zijn 3e kans raak. In de 30ste minuut fungeerde de Schaijkse buitenspelval niet goed en daarvan profiteerde Van de Groes optimaal door de lage voorzet tegendraads binnen te schieten. Sylvester Rodrigues kansloos, terwijl hij even daarvoor de stekste was in een 1-tegen-1 siuatie met Ruud Weerts, de kompaan van Van de Groes in de Hapse aanval. De ruststand van 1-0 in het voordeel van Haps was terecht, maar in de 2e helft zouden kansen keren.

DAW is feller dan Hapse Boys, heeft het veldoverwicht en is gevaarlijker. Met Dennis Kappen in de spits klopt DAW nadrukkelijk op de Hapse deur en dat leidt tot enkele kansen. De 1-1 kon niet uitblijven, maar het duurde tot de 76ste minuut voordat Rik Willems de terechte gelijkmaker liet aantekenen. Hapse Boys had moeite een corner goed weg te werken, waarna Maikel van Orsouw de bal opnieuw wist voor te zetten en Rik Willems bij de eerste paal wel raad wist met de geboden mogelijkheid. Hierna zet DAW aan om de overwinning binnen te halen. In de 86ste minuut krijgt Dirk v/d Hoogen hiervoor de grootste mogelijkheid, maar zijn schot vliegt net over. In de ruimtes die in het slot van de wedstrijd ontstaan, komt Haps er ook enkele keren gevaarlijk uit, maar ook zij weten niet meer te scoren.

De 1-1 eindstand is een terecht resultaat op basis van de gehele wedstrijd, maar aan Schaijkse zijde beseft men dat er o.b.v. de 2e helft wellicht meer had ingezeten.