Zondag 21 november trad DAW aan tegen Olympia'18 in Boxmeer. Een wedstrijd van belang want beide ploegen stonden voorafgaand aan de wedstrijd met 15 punten in de kop van de ranglijst (hoewel DAW met een wedstrijd minder gespeeld). Een zogenoemde 6-punten wedstrijd dus.

Olympia start op het eigen sportpark sterk en dringt DAW gedurende de eerste 15 minuten terug. Na dit openingsoffensief komt DAW beter in de wedstrijd en wordt de strijd gelijkopgaand, maar zonder goed voetbal en zonder echte kansen. In de tweede helft verandert dit beeld iets. Het spel wordt wat beter, de wedstrijd opener en er zullen maarliefst 5 doelpunten vallen.

De eerste is na 64 minuten voor Maikel van Orsouw die een inzet van Robbert Knipping op waarde schat. In de 73ste minuut tekent Ferry Deckers voor de gelijkmaker uit een terecht toegekende strafschop. In de 77ste minuut komt Olympia via een snelle aanval over rechts op voorsprong door Job Verheijen. Maar in de 85ste minuut weet Mike van Son de gelijkmaker binnen te tikken na een prima actie van Brian Peters. Deze stand staat na 90 minuten nog op het bord, maar Boxmeer ligt dicht bij Duitsland en dan is blessuretijd dubbel oppassen. Daar waar DAW dacht recht te hebben op een vrije trap, liet de scheidsrechter het spel doorgaan en sloeg Bobo Tubic toe. Hij zorgt er in de extra tijd voor dat de punten in Boxmeer blijven en Olympia voorlopig DAW onder zich weet. Eindstand 3-2