DAW 2 speelde de wedstrijd tegen DSV 2. Voor de ploeg van Ton van Tuyl de eerste wedstrijd na de winterstop.

DAW moest er duidelijk weer even inkomen. Na twee minuten keek men al tegen een achterstand aan nadat een bal door het hart van de defensie werd gestoken: 0-1. De achterstand was slechts van korte duur. Na goed doordekken van Ruud "Puchje" Leeijen maakte een speler van DSV een kapitale fout door de bal te kort terug te spelen op de doelman. De bal werd onderschept door Peter van der Heyden en ondanks de griep bleef hij koel: 1-1. Echter, de voorsprong was van korte duur. Rik van der Linden torpedeerde een DSV-aanvaller waarna de scheidsrechter al dan niet terecht naar de stip wees: 1-2. DAW kwam weer op gelijke hoogte nadat Ron Appelhof een corner van Tom den Ouden binnenwerkte. Een avondje film kijken (Poltergeist) doet wonderen. Nog voor rust kwam DAW weer op voorsprong. Goed doorzetten van Jeroen van Dijk zorgde ervoor dat de bal voor het doel kwam. Als oud-militair was het voor Peter van der Heyden eenvoudig om de bal binnen te tijgeren: 3-2.

Na rust controleerde DAW de wedstrijd. Zonder goed te voetballen werd weinig meer weggegeven. Een nieuwe overwinning werd een feit. DAW handhaaft de koppositie met deze zege. Maar erger was dat de fles Jagermeister weer uit de vriezer getrokken moest worden. Volgende week speelt het tweede de wedstrijd tegen het tweede van Juliana Mill. En hopelijk blijft de ongeslagen status een feit.