DAW 2 speelde de topper tegen het tweede elftal van Boekel Sport. Een team wat tot nu toe bijzonder weinig punten liet liggen. DAW begon enigzins gehavend aan de wedstrijd. Keeper Rik v.d. Linden, afgelopen seizoen nog beste speler in de Vijfde Klasse, ontbrak op het wedstrijdformulier. Sjoerd den Brok was zijn waardige vervanger. Ook snelheidsduivel Ron Appelhof ontbrak. Maar toch stond er een goed elftal wat de strijd aan ging.

De eerste helft gaf DAW niks weg. Opvallend was dat de aanvoerder van Boekel Sport en Devi Appelhof met respectievelijk acht en vijf hechtingen het veld moesten verlaten. DAW kwam op 1-0 nadat Jeroen v. Dijk alias d'n Dreumel met een mooie pass Robbert Knipping vrij voor de doelman zette. Met een bekeken lob zette hij de ploeg van Ton van Tuyl op voorsprong. De tweede treffer kwam tot stand nadat een voorzet van Rob v.d. Ven, via Tom den Ouden, bij de lokale caviaboer terecht kwam. Beheerst werkte hij binnen... 2-0. Dat was ook de ruststand.

Boekel Sport begon met offensieve bedoelingen aan de tweede helft. Het stond echter al binnen één minuut in het tweede bedrijf 3-0. Robbert Knipping maakte het doelpunt nadat de keeper een voorzet van Dreumel los liet. Na een mooie actie van Erwin Christiaans, rechtstreeks afkomstig uit Fifa Street, leek de wedstrijd gespeeld. Leek, want Rob Vos waande zich nog in Lille. Hij werd, lichtelijk onterecht, van het veld gestuurd. DAW beperkte zich tot verdedigen. Rob v.d. Ven kopte een bal van de lijn. U leest het goed... kopte... Zoals verwacht deed hij meteen zijn haar weer in model. DAW zag Boekel Sport nog wel de 3-1 maken, maar verder kwam de tegenstander niet.

Een leuke overwinning voor het tweede dat ontspannen de kroegentocht in kan. Ontspannen... tja, dat wordt misschien lastig met Bart Bongers, Rob v.d. Ven en Geert Loeffen als organisatie. Na carnaval volgt de volgende wedstrijd. Venray is dan de opponent. Net als Boekel Sport staat deze club op acht verliespunten.